Gunslinger

Rid med til det Vilde Vesten med Gunslinger

Spillet tager dig tilbage i tiden, til det gamle men Vilde Vesten! Gunslinger indeholder pistoler, heste, kvinder, eftersøgt plakater og spillekort. For en gangs skyld, giver de højeste spillekort rent faktisk mening at have med, da man i det Vilde Vesten havde for vane at spille kort og drikke stærke sager.

Gunslinger har 5 roterende hjul, 3 rækker og 25 gevinstlinjer. Du kan justerer på flere forskellige indstillinger og dermed satse det beløb du ønsker, højt eller lavt.

Du kan indstille på antallet af aktive gevinstlinjer. Her kan du vælge mellem 1 og 25. Du kan også justere på møntværdien, som er den værdi mønterne har i reelle penge. Sidst men ikke mindst, kan du indstille på hvor mange mønter du ønsker at satse pr. spin. Alt sammen gør spillet yderst fleksibelt og det er derfor op til dig, hvor meget du ønsker at satse.

Spillets features

Gunslinger har flere features, som gør spillet endnu mere underholdende.

Den første hedder ”Bounty Hunter”. Denne aktiverer du ved at ramme 3 Eftersøgt plakater, på en aktiv gevinstlinje. Herefter får du lov til at vælge en af de 3 banditter, som du skal duellere imod. Hver bandit gemmer på hver sin gevinst. Vælger du den som kan give størst gevinst, skal du være opmærksom på, at chancen for at du taber duellen, er større end hvis du vælge en med en mindre gevinst. Når du har valgt en bandit skal i duellere. Det starter med at du skal skyde tønder, hvilket giver gevinster. Efter du har skudt 3 tønder, dukker banditten op. Du skal nu gætte hvilket træk han vil lave. Gætter du rigtigt, får du lov til at skyde ham. Gevinsterne er ikke de største i verden, men det er til gengæld en virkelig sjov runde.

Gunslinger har også to andre bonusrunder. Den ene er en Gratis Spin-runde. Får du 3 bonussymboler med flaskerne på, aktiveres den. Du skal vælge at skyde 1 af de 3 flasker og den du skyder, afslører så hvor mange Gratis Spins du får. Du kan vinde op til 25 Gratis Spins og alle gevinster du vinder under dine Gratis Spins, bliver desuden fordoblet, dog ikke hvis du vinder andre bonusspil. Flere Gratis Spins kan også blive vundet i denne runde. Den anden bonusrunde som spillet har, er ”Vend Kortene”. Hvis du, i hovedspillet, samlere vinderkombinationer med både 10, knægt, dame, konge eller es, aktiverer du denne bonusrunde. Her bliver du præsenteret for 5 kort, som har forsiden nedad. Du skal så vende dem for at kunne se dine gevinster. Det er ikke her du skal satse på at få den største gevinst, men rammer du Royal Flush, vinder du den progressive Jackpot! Den progressive Jackpot giver dig muligheden for at vinde den helt store gevinst, som hele tiden vokser sig større.

Spillets symboler

Gunslingers wild er cowboyen med en smøg i munden og en stor brun hat på hovedet. Han kan erstatte alle symboler, på nær scatter, Gratis Spin-symbolet og bonus-symbolet. Han kan derfor være med til at skabe mange flere vinderkombinationer og derfor give dig flere gevinster. Han kan desuden giver gevinster i sig selv, hvis altså du får 3 eller flere på en aktiv gevinstlinje. Rammer du f.eks. 5 af ham, får du 10.000 mønter.

Den hvide og vilde hest, er spillets scatter. Gevinster vundet med scatters bliver ganget op med indsatsen og tilføjet til hele gevinsten. Rammer du 5 scattersymboler på en gevinstlinje, får du 200 mønter.

Symbolet med guldmønterne på, er det symbol som også giver en god gevinst. Rammer du 5 af disse, får du en gevinst på 1.000 mønter. 5 ens symboler med kvinden på, giver desuden 500 mønter.

Spillets visuelle features

Gunslinger er udviklet af Play ’N Go og det må siges at være et af deres bedre spil. Grafikken er super flot og alle symboler er fuldt ud i stil med temaet. Spillet finder sted i det Vilde Vesten og baggrunden er en ødet by, omgivet af sand. Selve spillepladen er i træ og med et bøffel kranie øverst, hvilket også er rigtig godt lavet. Grafikken til de forskellige bonusfeatures, er også både sjove og underholdende og giver spillet et nøk opad.

Konklusion af Gunslinger

Gunslinger tager dig med på en tur, tilbage til det Vilde Vesten! Spillet har alt det man håber på, nemlig: Cowboys, pistoler, heste, kvinder, eftersøgt plakater og spillekort. Og for en gangs skyld, giver de højeste spillekort rent faktisk mening, at have med i et slotspil!

Du har muligheden for at justerer på flere forskellige indstillinger og du kan dermed satse det beløb du ønsker, om så det er højt eller lavt. Du kan indstille på antallet af aktive gevinstlinjer, møntværdien og hvor mange mønter du vil satse pr. spin.

Gunslinger har flere features, som gør spillet endnu mere underholdende. Der er i alt 3 features. Den første hedder ”Bounty Hunter” og den aktiverer du ved at ramme 3 Eftersøgt plakater. Herefter skal du duellere imod en bandit og kan vinde gevinster. Den anden er en Gratis Spin runde og den aktiverer du ved at ramme 3 bonussymboler med flaskerne på. I Den tredje bonusrunde skal du vende kort og det er her du kan vinde den store Progressiv Jackpot. Du aktiverer denne bonusrunde, ved at få vinderkombinationer med alle spillekortene, hver især.

Cowboyen med en smøg i munden og en stor brun hat på hovedet, er spillets wild. Han kan erstatte alle symboler, på nær scatter, Gratis Spin-symbolet og bonus-symbolet. Rammer du 5 wilds vinder du 10.000 mønter. Spillets scatter er den hvide hest. Gevinster vundet med hesten, bliver ganget op med indsatsen og tilføjet til hele gevinsten. Rammer du 5 af disse symboler får du 200 mønter.

Spillet er udviklet af Play ’N Go og Gunslinger er et af deres bedre bedrifter. Grafikken er i top og alle symboler er fuldt ud i tråd med det overordnede tema. Spillets baggrund er en ødet by, omgivet af sand hvilket man 100% forbinder med det Vilde Vesten. Det samme gør sig gældende for selve spillepladen, som blandt andet har et bøffel kranie på. Grafikken i de 3 bonusfeatures, er både sjove og underholdende og giver helt klart spillet et nøk opad.

Spillet kan varmt anbefales til dig, som kan lide det Vilde Vesten og sjove slotmaskiner.

14 Sep 2017