Hitman

Hitman

Slotmaskinen Hitman, er baseret på computerspil-serien af samme navn. Spillet handler om Agent 47, som er en klon. Han bærer altid et sort jakkesæt, er helt skaldet og så har han en stregkode tatoveret i nakken.

Spillet er udviklet af Microgaming i 2007 og blev hurtigt et af de mest populære slotmaskiner i verden. Populariteten udspringer blandt andet af de gode bonusfeatures og den flotte grafik.

Spillets indstillinger

Hitman har 5 roterende hjul, 3 rækker og 15 gevinstlinjer. Spillet har flere forskellige indstillinger, som du kan justere på. Derfor kan du også helt selv vælge, om du vil spille for mange penge, eller mindre beløb. Der er 15 gevinstlinjer og du kan selv beslutte om du vil spille på dem alle, eller færre. Jo flere du spiller på, jo større er din chance for at ramme en vinderkombination. Du kan også justere på møntværdien, som er den værdi, spillets mønter har i rigtige penge. Indsatsniveauet bestemmer hvor meget du satser pr. gevinstlinje pr. spin og den kan du justere på, ved at trykke på + eller - ved det røde sigtekorn i venstre hjørne. Hvis du er en High Roller, kan du selvfølgelig også bare tykke ”max bet”, så spinner hjulene, med den højest mulige indsats.

Symboler, bonusfeatures og bonusspil

I Hitman finder du symboler som pistoler, knive, dødelig sprøjter, snigskytterifler og maskinpistoler. Derudover optræder Agent 47 i flere forskellige situationer, symbolet med Insignia, bonussymboler, wilds og scatters også på hjulene.

Udover bonussymboler, scatters og wilds, er de to symboler som giver de bedste gevinster, Agent 47 der holder en snigskytteriffel og Agent 47 der er ved at loade sin pistol. De giver henholdsvis 4.000 og 2.000 mønter, når du får 5 på en aktiv gevinstlinje.

Symbolet hvorpå der står ”18” er spillets scatter og kan udløse Gratis Spins. Hvis du får 3, 4, eller 5 af disse symboler får du Gratis Spins. Du kan vinde op til 18 Gratis Spins, med en multiplikator på 2. Andre bonussymboler og expanding wilds kan sagten forekomme under Gratis Spins. Du kan dog ikke vinde yderligere Gratis Spins, når du spiller dine i forvejen vundne Gratis Spins.

Spillets wild er det symbol hvor Agent 47 står med fronten mod dig, armene krydset og en pistol i hver hånd. Han er et expanding wild og kan forekomme på hjul 2, 3 og 4. Han vil udvide sig til flere felter, hvis han kan være med til at skabe en vinderkombination og dermed erstatter han alle andre symboler. Han kan dog ikke erstatte scatters og bonussymboler.

Insignia-symbolet er din adgang til en af spillets bonusfeatures. Du skal ramme symbolet på hjul 1, 2 og 3. Her skal du så vælge ét af de 3 symboler og det symbol du vælger, har en tilfældig bonus. Den bonus du vælger vil blive ganget på med det antal mønter du satsede på dette spin.

ICA Mission bonusspillet, er nøglen til de store gevinster. Her kan du vinde op til 270.000 mønter! Rammer du 3 bonussymboler på hjul 3, 4 og 5, starter bonusspillet. Bonussymbolet er den bærbare computer, hvor der står ”bonus” på skærmen.

I bonusspillet møder du 5 personer, som også er dine mål. Her skal du vælge én af dem. De har hver en øvre og nedre værdi. Når du vælger et mål, bliver en værdi afsløret. Værdien vil være inden for den øvre og nedre værdi, som står under dit valgte mål. Bonusværdien som du modtager, er blevet ganget op med din indsats. Herefter skal du vælge et våben og du vil så blive præsenteret for et nyt vindue, hvor du vil blive belønnet med en tilfældig multiplikator. Din totale gevinst vil derfor være den værdi du fik for dit mål, ganget med multiplikatoren du fik til sidst.

Spillets visuelle features

Det er meget tydeligt at se, at der er lagt mange kræfter og tid i Hitmans grafik. Hele temaet er mørkt og seriøst, helt som Hitman skal være. Spillets lyde er også med til at understøtte temaet og man kan virkelig få lov til at fordybe sig.

Symbolerne er som taget ud af computerspillene, eller endda filmene. De er helt som de burde være, med pistoler, rifler og knive. Agent 47 er afbildet i forskellige situationer og han er rigtig flot lavet. Desuden bevæger han sig, når han er en del af en vinderkombination, hvilket bare gør spillet endnu mere underholdende. Bonusspil og features er også helt gennemført og fungerer som prikken over i’et.

Konklusion

Slotspillet Hitman, er baseret på serien af computerspil, med samme navn. Spillet omhandler Agent 47, som altid er iført et sort jakkesæt. Spillet kom på markedet i 2007 og det blev hurtigt en succes, blandt andet på grund af de forskellige bonusfeatures og den flotte grafik.

Hitman har mange forskellige indstillinger, som du kan justere på. Du kan både indstille på antallet af aktive gevinstlinjer, møntværdien og indsatsniveauet. Derfor kan du helt selv vælge, om du vil spille for store, eller små beløb.

Hitman er spækket med vaskeægte ”lejemorder-symboler”. Du finder blandt andet symboler som pistoler, knive, dødelig sprøjter, snigskytterifler og maskinpistoler. Derudover optræder Agent 47 i flere forskellige situationer, symbolet med Insignia, bonussymboler, wilds og scatters også på hjulene.

Symbolet hvor der står ”18” på, er spillets scatter og kan udløse Gratis Spins. Hvis du får 3, 4, eller 5 af disse symboler, får du Gratis Spins. Spillets wild er det symbol, hvor Agent 47 står med armene krydset og en pistol i hver hånd. Han er et expanding wild og kan forekomme på hjul 2, 3 og 4.

Insignia-symbolet også et specielt symbol. Rammer du symbolet på hjul 1, 2 og 3, får du nemlig en bonus.

For at aktivere bonusspillet, skal du få 3 bonussymboler på hjul 3,4 og 5. I dette bonusspil kan du vinde helt op til 270.000 mønter!

Grafikken i Hitman gør virkelig spillet værd at prøve. Det er tydeligt at der er lagt både tid og penge i at udviklet spillets grafik og lyde. Symbolerne er som taget ud af computerspillene og de er helt som de burde være. Der er både pistoler, rifler og knive. Agent 47 er optræder også i forskellige situationer og han er rigtig godt lavet. Desuden bevæger han sig, når han er en del af en vinderkombination, hvilket bare gør spillet endnu mere indbydende. Bonusspil og features er også super flot gennemført og giver spillet et ekstra nøk opad.

Hitman kan varmt anbefales til dig, som kan lide computerspillene af samme navn, eller til dig som synes at ”lejemorder-temaet” er spændende!

21 Sep 2017