Pandoras Box

Anmeldelse af Pandoras Box 

Myten om Pandoras foregår i det gamle Grækenland hvor Zeus gav den første kvinde i verden, Pandora, en gave. Det var en æske, som hun under ingen omstændigheder måtte åbne. Dette kunne Pandora dog ikke modstå og da hun åbnede boxen slap alverdens ondskaber ud. Dette behøver du dog ikke bekymrer dig om når du spiller Pandoras Box. Her er en jackpot på 10.000 mønter det eneste du kan risikere at lukke ud, så gå du bare i gang med at spille uden bekymringer.

Pandoras Box er skabt af Net Entertainment også kaldet Netent og er en webbaseret slot maskine, der kan afspilles på stort set enhver computer med en internetforbindelse herunder også Mac. Pandoras æske udbetaler op til 120.000 mønter.

Spillet henfører spilleren til den antikke verden med ​​græske guder, symboler og grafik inspireret af græsk mytologi og designet til at fremkalde en mystisk og magisk atmosfære. Dette 5- hjuls, 20 -win line video slot er fuld af ekstra funktioner såsom Wild multiplikatorer, gratis spins (Der er 10 , 20 og 30 gratis spins på højkant) og meget mere. Det koster fra 1-80 mønter pr. runde.

Symbolerne på hjulene er inspireret af den græske legende om Pandoras æske og hjulene forestiller derfor Zeus (Wild), Zeus i guld (Golden Wild), Pandora (scatter), og forskellige ting fra det gamle Grækenland: Hjelme, skjolde, harper, druer, oliven, amforaer m.m

Hold øje med Zeus! Han er nøglen til at frigøre jackpots, der er fastsat til 10.000 mønter.

Spillet ser flot ud og grafikken er god. Dog kan lydeffekterne godt virker en smule forstyrrende, men du kan nemt slå lyden fra i nederste venstre hjørne.

Inde på Netents hjemmeside www.netent.com kan man helt kvit og frit prøve spillet uden at det koster dig noget som helst i indsats.

Hvordan spilles Pandoras Box?

Pandoras æske video slot maskine er udstyret med fem knapper der styrer spillet:

Bet Lines - Tryk for at ændre antallet af linjer, du spiller på.

Bet Level - Tryk for at ændre indsatsen. Niveauet spænder fra 1 til 4.

Pile i en cirkel - Tryk for at dreje hjulene, og tryk igen for at stoppe dem.

Max Bet - Drejer hjulene på højeste satsnings niveau ved valgte aktuelle møntværdi.

Møntværdi - Vælg din møntværdi, der spænder fra 0,01 til 1,00.

Nu håber jeg du har fået mod på at åbne for Pandoras æske, uden fare for at lukke ondskab og ulykke ud i verden. Rigtig God Fornøjelse.

21 Sep 2017