X-Men

Vind store progressive Jackpots med slotspillet X-Men

Du kender sikkert allerede filmene, eller tegneserierne fra Marvel, som handler om de mange mutanter. Spillet er ikke anderledes og handler naturligvis om de velkendte figurer, som Wolverine, Magneto, Storm, Jean og alle de andre.

X-Men har 5 roterende hjul, 3 rækker og 25 gevinstlinjer.

Spillets indstillinger

Der er flere forskellige indstillinger, som du kan justere på og kan således justere på indsatsstørrelsen. Blandt de 25 gevinstlinjer, kan du selv vælge hvor mange du vil aktivere. Derudover kan du justere på møntværdien, hvilket er den værdi en mønt har i rigtige penge. Der er 8 forskellige møntværdier du kan vælge imellem. Du kan også ændre på indsatsniveauet, hvilket er antallet af mønter du satser pr. spin. Her kan du vælge op til 10 mønter at satse. Spillet er derfor ret så fleksibelt, når det kommer til størrelsen på dit budget.

Bonusfeatures

X-men har 2 forskellige bonusfeatures. Den ene hedder ”The X Feature”. Her skal du ramme 5 af superheltene, på hjul 2, 3 og 4. Du skal ramme dem således, at de udgør et X, dvs. 2 superhelte på hjul 2, 1 på hjul 3 og 2 på hjul 4. De behøver ikke at være ens, det skal bare være 5 superhelte. Når du rammer denne kombination, får du ganget din gevinst op med 5. Denne feature kan kun aktiveres i hovedspillet.

Den anden bonusfeature hedder ”Free Games” og som navnet antyder, vinder du Gratis Spins. Denne feature deles op i 2. Der er superheltene og superskurkene og du vil bevæge dig frem og tilbage mellem disse 2. For at aktivere denne feature, skal du ramme 3 eller flere scatters. Scatteren er det grå symbol, hvorpå der står X-Men. Når du spiller superhelte-hjulene, er der et uendeligt antal Gratis Spins og når du spiller superskure-hjulene, har du 8 Gratis Spins. Spillet starter i superhelte-mode og det er typisk kun superheltene og wilds der forekommer i dette mode. Magneto er ekstra wild og rammer du ham på hjul 3, skifter spillet over til superskurke-mode. Her fortsætter du med at spille og her er det typisk kun skurke og wilds der forekommer på hjulene. I dette mode skal du ramme Xavier på hjul 3, for at komme tilbage til superhelte-mode, med de uendelige Gratis Spins. Hver gang du vender tilbage til skurke-mode, starter nedtællingen af de 8 spins, fra det tal du nåede ned på sidst. Når du har brugt dine 8 Gratis Spins i skurke-mode, slutter bonusrunden.

Progressiv Jackpot

X-Men er, ligesom alle andre Marvel-spil, knyttet til 4 gådefulde og progressive Jackpots; Power, Extra Power, Super Power og Ultimate Power. Disse 4 progressive Jackpots bliver aktiveret tilfældigt. Men jo mere du satser, jo større er din chance for at vinde en af dem. Aktiverer du dem, er du garanteret en gevinst. I Jackpotspillet er der 20 felter, der gemmer på symboler for de 4 Jackpots. Du skal klikke på felterne for at afsløre symbolerne. Det Jackpot-symbol du afslører 3 gange, er den Jackpot du vinder.

Symboler

Hovedspillets wild, er det symbol, som giver den størst gevinst, bortset fra Jackpots. Rammer du 5 wildsymboler, på en aktiv gevinstlinje, får du 10.000 mønter. Rammer du 4 får du 3.000 mønter, 3 giver 500 og sidst giver 2 wildsymboler 50 mønter. Et wild kan også erstatte alle andre symboler, på nær scatteren og dermed være med til at skabe flere vinderkombinationer og gevinster.

De symboler som giver næststørst gevinst er Wolverine og Lady Deathstrike. 5 ens symboler giver 500 mønter, 4 giver 100 mønter og 3 ens symboler giver 15 mønter.

Spillets udseende

Hvis du er til Marvels X-Men, vil du elske denne slotmaskine. Grafikken er ganske fin og spillet kører som det skal. Symbolerne, som er præget af figurer fra X-Men er rigtig flot lavet. Der er alle de figurer man kender og deres værdi i spillet, passer egentlig meget godt med hierarkiet i fortællingerne. Når figurerne er med i en vinderkombination, bliver de vagt til live og bevæger sig. Det er også et ret underholdende indslag. De to bonusfeatures er også flot designet og her fejler grafikken heller ikke noget.

Konklusion

Marvels fortælling om de mange mutanter, kender du sikkert allerede og spillet er helt i tråd med denne og handler derfor om de velkendte figurer, som Wolverine, Magneto, Storm, Jean og alle de andre.

Der er flere forskellige indstillinger, du kan justere på. Du kan justerer på gevinstlinjerne, indsatsniveauet og møntværdien. Spillet er derfor meget fleksibelt, når det kommer til størrelsen du ønsker at satse.

Spillet har 2 forskellige bonusfeatures. Den ene hedder ”The X Feature” og den anden ”Free Games”. I den første får du altid ganget din gevinst op med 5. I det andet ”Free Games”, får du Gratis Spins og ekstra gevinster. Du kommer ind i et bonusspil, hvor du vil bevæge dig fra helte-mode til skurke-mode og tilbage igen.

X-Men er knyttet til 4 progressive Jackpots, som hedder: Power, Extra Power, Super Power og Ultimate Power. Disse Jackpots kan blive aktiveret helt tilfældigt og jo mere du satser, jo større er din chance for at vinde en af dem. Når først Jackpotrunden er aktiveret, er du garanteret en Jackpot.

Wilds er de symboler, som giver størst gevinst, bortset fra Jackpots selvfølgelig. Rammer du 5 wildsymboler, får du 10.000 mønter. Wilds kan også erstatte alle andre symboler, på nær scatteren. De symboler, som giver næststørst gevinst er Wolverine og Lady Deathstrike. Får du 5 ens symboler er gevinsten på 500 mønter.

Grafisk set er slotmaskinen X-Men ganske fin og spillet kører helt som det skal. Når figurerne er en del af en vinderkombination, bliver de levende hvilket er ret underholdende. De to bonusfeatures er også flot lavet og her fejler grafikken heller ikke noget.

Så hvis du er til fortællingerne om Xavier, Magneto, Wolverine og alle de andre mutanter, skal du ikke tøve med at prøve denne underholdende slotmaskine.